Despre noi

Despre Dental Endorphine

La Dental Endorphine, suntem mândri să facem parte din comunitatea din Brăila și să contribuim la sănătatea orală și bunăstarea locuitorilor noștri. Ne considerăm nu doar o clinică stomatologică, ci și un loc în care comunitatea se simte binevenită și susținută.

Punem un accent deosebit pe relația cu pacienții noștri și ne străduim să construim legături de încredere și durabile. Înțelegem că fiecare individ are nevoi și preferințe unice, iar echipa noastră de medici stomatologi este aici pentru a asculta și a răspunde în mod individual la cerințele fiecărui pacient.

De-a lungul anilor, am avut privilegiul de a fi martorii transformării multor zâmbete și de a contribui la îmbunătățirea calității vieții oamenilor din comunitatea noastră. În fiecare zi, ne angajăm să oferim servicii stomatologice de înaltă calitate, astfel încât să putem aduce zâmbete sănătoase și fericite în rândul membrilor comunității noastre.

Cunoaște echipa noastră​

Dr. Victor Gherasim

Stomatologie Generală

Dr. Grigore Cristian

Specialist Protetică Dentară

Dr. Hodorogea Cosmin

Protetică Dentară

Dr. Laur Dan

Specialist Chirurgie Dento-Alveolară

Solicită o programare

*Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale si stocarea acestora pe durata perioadei de tratament si profilaxie, dar si pastrarea lor pana cand solicitati retragerea consimtamantului. Art.6(1)lit.(a) din GDPR si ridicarea standardului de sanatate orala a pacientilor nostri constituie interese legitime pentru care va solicitam in mod expres consimtamantul, inclusiv pentru programari.