Protetică

Ce este protetica?​

Protetica dentară este o specializare importantă în domeniul stomatologiei, având ca scop reconstrucția dentiției pacientului pentru a-i oferi un zâmbet echilibrat, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. La Dental Endorphine, echipa noastră de specialiști în protetică lucrează împreună cu pacienții pentru a realiza un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor și cerințelor individuale.

Suntem dedicați oferirii unor soluții personalizate și confortabile pentru pacienții noștri. Înțelegem cât de importantă este restaurarea dentară pentru sănătatea și încrederea în sine a fiecărei persoane, motiv pentru care folosim cele mai bune tehnologii disponibile pentru a obține cele mai bune rezultate. La Dental Endorphine, suntem mândri să oferim servicii de restaurare dentară de înaltă calitate, astfel încât pacienții noștri să se bucure de un zâmbet frumos și sănătos.

Fațete dentare

Fațetele dentare reprezintă lucrări protetice din ceramică (ceramice) sau din zirconiu, concepute pentru a reda strălucirea și albul natural al dinților. Acestea sunt aplicate în mod special pe dinții frontali, contribuind la îmbunătățirea esteticii zâmbetului.

Coroane dentare

Coroanele dentare reprezintă o altă opțiune indicată pentru reconstrucțiile dentare. În contrast cu fațetele, coroanele acoperă întregul dinte cu o piesă realizată din ceramică sau zirconiu, care prezintă o duritate crescută.

Proteze dentare

Protezele dentare fixe sau detașabile sunt dispozitive care au rolul de a masca dinții lipsă. Acestea pot fi implantate permanent sau pot fi aplicate și îndepărtate după nevoie. Indiferent de tipul de proteză, funcționalitatea danturii este asigurată, permițând pacientului să se bucure de o masticație eficientă și de un zâmbet estetic și natural.

Solicită o programare

*Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale si stocarea acestora pe durata perioadei de tratament si profilaxie, dar si pastrarea lor pana cand solicitati retragerea consimtamantului. Art.6(1)lit.(a) din GDPR si ridicarea standardului de sanatate orala a pacientilor nostri constituie interese legitime pentru care va solicitam in mod expres consimtamantul, inclusiv pentru programari.

Ce spun pacientii nostri

Un doctor foarte calm, lucrează profesionist (cel puțin la cabinetul 3), nu te doare modul în care lucrează și înlătură orice frica de stomatolog!
Andrei P.
Cel mai bun doctor datoritã cãruia am cel mai frumos zâmbet. Recomand cu toatã cãldura! 👌🏼❤️
Mona C.
Un doctor exceptional, atent si dedicat, în cadrul unei clinici de top! Recomand cu drag!!
Georgiana P.