Stomatologie generală

In cadrul clinicii noastre, ne dedicăm oferirii unor servicii complete de stomatologie generală pentru întreaga familie. Echipa noastră este formată din medici cu o vastă experiență, iar obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să vă mențineți o sănătate dentară optimă și să vă bucurați de un zâmbet frumos și sănătos.

Consultații stomatologice

Suntem bucuroși să vă primim pentru a vă efectua o examinare orală amănunțită, evaluând sănătatea generală a dinților și gingiilor. Prin depistarea în stadii incipiente a problemelor dentare, putem interveni rapid și aplica tratamente preventive pentru a preveni complicații viitoare.

Igienizare profesională

O igienă orală adecvată este esențială pentru menținerea sănătății dentare. Specialiștii noștri vă vor curăța dinții și gingiile cu grijă, îndepărtând placă bacteriană și tartru, contribuind astfel la prevenirea afecțiunilor gingivale și cariilor.

Obturații dentare

Dacă aveți carii sau dinții afectați de leziuni minore, oferim servicii de restaurare dentară prin obturații. Utilizăm materiale de înaltă calitate și tehnici moderne pentru a vă restabili sănătatea dentară și aspectul estetic.

Echipamente și tehnologie modernă

Investim constant în echipamente și tehnologie de ultimă generație pentru a vă oferi tratamente stomatologice avansate și confortabile. Suntem dedicați să vă oferim o experiență pozitivă și sigură în fiecare vizită la noi.

Solicită o programare

*Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale si stocarea acestora pe durata perioadei de tratament si profilaxie, dar si pastrarea lor pana cand solicitati retragerea consimtamantului. Art.6(1)lit.(a) din GDPR si ridicarea standardului de sanatate orala a pacientilor nostri constituie interese legitime pentru care va solicitam in mod expres consimtamantul, inclusiv pentru programari.

Ce spun pacientii nostri

Un doctor foarte calm, lucrează profesionist (cel puțin la cabinetul 3), nu te doare modul în care lucrează și înlătură orice frica de stomatolog!
Andrei P.
Cel mai bun doctor datoritã cãruia am cel mai frumos zâmbet. Recomand cu toatã cãldura! 👌🏼❤️
Mona C.
Un doctor exceptional, atent si dedicat, în cadrul unei clinici de top! Recomand cu drag!!
Georgiana P.